Skip to main content
Kokoelmat
Selaa Osuvaa
English
Suomi
Kirjaudu
Opiskelijat ja henkilökunta
Kirjaudu sisään
Ylläpidon kirjautuminen
Kirjaudu sisään
Uuden ylläpitäjän rekisteröinti
Unohditko salasanasi?
Etusivu
OSUVA
Kirjat
Opas ruokahävikin vähentämiseen ammattikeittiöissä
Opas ruokahävikin vähentämiseen ammattikeittiöissä
Nieminen, Kirta
Yli-Viitala, Pirjo
Toimittaja(t)
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2021
Raportti
vertaisarvioimaton
Opas_ruokahavikin_vahentamiseen_ammattikeittioissa.pdf
Lopullinen julkaistu versio -
6.96 MB
cc by-nc 4.0
Pysyvä osoite
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022030722177
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202102094246
URI
DOI
Emojulkaisu
ISBN
ISSN
Aihealue
Sarja
SeAMK henkilöstön muut raportit ja artikkelit
OKM-julkaisutyyppi
D5 Ammatillinen kirja
Avainsanat
ruokahävikki
ammattikeittiöt
Tietueen kaikki tiedot