Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • OSUVA
  • Artikkelit
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • OSUVA
  • Artikkelit
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A review of optical nondestructive visual and near-infrared methods for food quality and safety


 
Tweet refworks
 
Katso/Avaa
article (4.473Mb)
Lataukset: 

URI
https://doi.org/10.1155/2013/341402

Editori(t)
Alander, Jarmo T.
Bochko, Vladimir
Martinkauppi, Birgitta
Saranwong, Sirinnapa
Mantere, Timo
Hindawi
24.03.2013
doi:10.1155/2013/341402
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2020062545751

Kuvaus

vertaisarvioitu
©2013 the Authors. This is an open access article distributed under the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited.
Tiivistelmä
This paper is a review of optical methods for online nondestructive food quality monitoring. The key spectral areas are the visual and near-infrared wavelengths. We have collected the information of over 260 papers published mainly during the last 20 years. Many of them use an analysis method called chemometrics which is shortly described in the paper. The main goal of this paper is to provide a general view of work done according to different FAO food classes. Hopefully using optical VIS/NIR spectroscopy gives an idea of how to better meet market and consumer needs for high-quality food stuff.
Kokoelmat
  • Artikkelit [834]
https://osuva.uwasa.fi
Ota yhteyttä | Lähetä palautetta | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

TekijäNimekeAsiasanaYksikkö / TiedekuntaOppiaineJulkaisuaikaKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
https://osuva.uwasa.fi
Ota yhteyttä | Lähetä palautetta | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste