Julkinen toiminta murroksessa : Tampereen ja Vaasan yliopistojen hallintotieteiden valintakoeteos 2023 - (:unkn) unknown (Vaasan yliopisto, 2023)
Tampereen ja Vaasan yliopistojen hallintotieteiden yhteisessä valintakoeteoksessa esitellään ajankohtaisia hallintotieteellisen tutkimuksen näkökulmia aikamme yhteiskunnallisiin ilmiöihin kiinnittyen. Samalla teos toimii näyteikkunana hallintotieteiden opetukseen ja tutkimukseen Tampereen ja Vaasan yliopistoissa. Teoksen tavoitteena on tutustuttaa lukijansa hallintotieteellisen tutkimuksen moninäkökulmaiseen kenttään. Johdantoartikkelissa esitellään lyhyesti hallintotieteiden opetusta Tampereen ja Vaasan yliopistoissa.
Keywords: julkinen hallinto; julkinen sektori; hallinto; hallintotieteet; julkiset palvelut; johtaminen; kunnallishallinto; oikeusvaltio; vastuullisuus; hyvinvointi; aluekehitys; fi=Julkisoikeus|en=Public Law|