Työnohjattavana johtaja - Ollila, Seija (Suomen työnohjaajat ry., 2020)
Johdon työnohjauksessa tavoitteena on johtamisosaamisen kokonaisvaltainen vahvistaminen, ei vain ongelmallisten asioiden työstäminen. Johdon työnohjaaja toimii johtamisen perustehtävän vahvistajana ja tukijana.
Keywords: johtajat; johtaminen; osaaminen; johtajuus; ammattitaito; työyhteisöt; Suomi; työntekijät; työnohjaajat; fi=Sosiaali- ja terveyshallintotiede|en=Social and Health Management|