Eurooppaan odotettavissa jatkuvasti muuttuvien uhkien ristiaallokkoa - Uusikylä, Petri; Jalonen, Harri; Jokipii, Annukka (Toinen Aatos Oy, 2024)
Aiemmin rauhan unionina mainostettu EU pohtii kuumeisesti, kuinka pitkälle turvallisuusunionia ja yhteistä turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa tulisi viedä. Uudessa perma- ja monikriisiympäristössä tarvitaan perustavaa laatua oleva ajattelutavan muutos, Petri Uusikylä, Harri Jalonen ja Annukka Jokipii Vaasan yliopistosta kirjoittavat.
Keywords: Kriisi; resilienssi; varautuminen; kokonaisturvallisuus; fi=Laskentatoimi ja rahoitus|en=Accounting and Finance|; fi=Sosiaali- ja terveyshallintotiede|en=Social and Health Management|