Finnish ICT companies’ international operation modes during their global expansion - iivarinen, anna (My University, 2011)
Työtä ei saa julkaista internetissä
Keywords: fi=Markkinointi|en=Marketing|; fi=Kansainvälisen yritystoiminnan koulutusohjelma|