Governance III : Hallintaa ja yhteistyötä - (:unkn) unknown (Tampereen yliopisto, johtamiskorkeakoulu, 2018)
Ilpo Luoto, Niina Mäntylä, Laura Perttola & Kristian Siikavirta: Julkisen hallintotoiminnan oikeudelliset erityispiirteet Jukka Viljanen & Heta Heiskanen: Suomalaisen ihmisoikeusarkkitehtuurin ja ihmisoikeuskulttuurin nykytila ja tulevaisuus Jarmo Vakkuri, Lasse Oulasvirta, Jan-Erik Johanson, Pentti Meklin, Lotta-Maria Sinervo, Tuija Rajala & Jaakko Rönkkö: Talouden hallinta ja johtaminen julkisessa toiminnassa Markku Sotarauta: Aluekehittämisen kehityskaari Suomessa ja peruskäsitteet Ilkka Luoto & Seija Virkkala: Paikkaperustaisen aluekehittämisen neljä kulmakiveä Jouni Häkli, Yrjö Haila, Tanja Helle, Ari Jokinen, Pekka Jokinen, Markus Laine, Helena Leino & Nina Tynkkynen: Ympäristöpolitiikka ja aluetiede – oivaltavaa ongelmanratkaisua Juha Lindell, Seija Ollila & Pirkko Vartiainen: Kompleksisuuden johtaminen
Keywords: hallintotieteet; johtaminen; julkinen hallinto; aluekehitys; ympäristöpolitiikka; fi=Julkisjohtaminen|en=Public Management|