Kriisit hallintaan työpaikoilla - Liesivuori, Jyrki; Naumanen, Paula (Suomen Työterveyslääkäriyhdistys ry, 2021)
Vaasan yliopiston koordinoimassa Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen! -hankkeessa on tuotettu kaikkien toimialojen työpaikkojen käyttöön Fokus kriisien hallintaan -ohje sekä KriisiApuri-sovellus. Netistä ladattavien ohjeiden tai sovelluksen avulla ja tarvittaessa työterveyshuollon tuella yritykset voivat laatia eri kriiseihin tarkoitetut varautumissuunnitelmat ja harjoitella niiden toimivuutta.
Keywords: fi=Henkilöstöjohtaminen|en=Human Resource Management|