Hyvännäköinen pankinjohtaja saa parempaa palkkaa - Vähämaa, Sami; Ranta, Mikko (Toinen Aatos Oy, 2024)
Johtajan kannattaa olla komea. Keskimääräistä hyvännäköisempien toimitusjohtajien vuotuinen kokonaispalkkio on noin 24 prosenttia korkeampi kuin heidän vähemmän hyvännäköisillä kollegoillaan, Sami Vähämaa ja Mikko Ranta Vaasan yliopistosta kirjoittavat.
Keywords: fi=Laskentatoimi ja rahoitus|en=Accounting and Finance|