Sosiaali- ja terveysalan YAMK-opinnäytetöiden johtamismallit ja tuottama hyöty - Rantamäki, Aino; Laaksonen, Hannele (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2021)
Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyöllä tähdätään työelämän käytännönläheiseen kehittämiseen. On tärkeää suunnata opinnäytetöiden tarkoitus konkreettiseen työelämän kehittämiseen, jotta opinnäytetöiden tavoitteena saatava hyöty olisi aidosti nähtävissä organisaatoissa. Tässä artikkelissa tarkastellaan Tampereen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutusohjelmasta vuosina 2010–2016 valmistuneiden opinnäytetöiden sisältämiä johtamismalleja ja opinnäytetöiden tuottamaa hyötyä.
Keywords: fi=Sosiaali- ja terveyshallintotiede|en=Social and Health Management|