Pelillisyys opetuksessa kiinnostaa : kokemuksia Vaasan yliopistosta - Kalmi, Panu; Eronen, Sanna; Jaskari, Minna-Maarit (Yliopistopedagogiikan asiantuntija- ja yhteistyöverkosto Peda-forum, 2020)
Tässä artikkelissa käsittelemme pelillisyyden käyttöä Vaasan yliopiston opetuksessa tekemämme kyselyn pohjalta. Tulokset osoittavat, että pelillisyyteen suhtaudutaan positiivisesti ja sitä hyödynnetään monipuolisesti opetuksessa, vaikka haasteitakin ilmenee. Tulokset viittaavat siihen, että pelillisyyden käyttöä opetuksessa voitaisiin entisestään lisätä yliopistopedagogisen koulutuksen avulla. Kyselyn metodologiasta ja tuloksista löytyy yksityiskohtaisemmin tietoja Pelillisyys innostamassa oppimaan: tuloksia kyselystä Vaasan yliopiston opetushenkilökunnalle -julkaisusta (Kalmi, Jaskari & Eronen, 2020).
Keywords: opetuskokeilu; yliopisto-opetus; pelillistäminen; opetus; fi=Taloustiede|en=Economics|