Hei, me vaikutetaan!: Somevaikuttajaviestinnän kontekstit ja sääntely - Sihvonen, Tanja (ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry, 2023)
Somevaikuttajaviestintään kohdistuu suuria odotuksia. Alan toimintaympäristöt kuitenkin muuttuvat jatkuvasti, eikä somevaikuttaminen aina noudata yhdessä sovittuja pelisääntöjä. Toisinaan konflikteja nähdään myös julkisuudessa. Viestintä ja markkinointi sekoittuvat, eikä somekäyttäjä enää tiedä, ketä uskoa. On selvää, että jonkinlaista alan sääntelyä tarvitaan, mutta mitä ja millaista?
Keywords: fi=Viestintätieteet|en=Communication Studies|