Viestintää muuttuvassa ilmastossa: Lectio praecursoria - Perälä, Annu (Media- ja viestintätieteellinen seura MEVI ry, 2025)
Väitöskirjan ”Varmaan niitä vaihtoehtoja on hyvä miettiä”: Ilmastonmuutokseen sopeutumisesta viestiminen tutkimuksen, median ja kansalaisten silmin (24.10.2025) lektio.
Keywords: fi=Viestintätieteet|en=Communication Studies|