Budjetoinnin ja ennustamisen toimintamallien kehittäminen kohdeyrityksessä - Aaltonen, Timo (My University, 2023)
Tutkimus käsittelee budjetoinnin ja ennustamisen toimintamallien kehittämistä kohdeyrityksessä. Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia, miten mahdollistavan johtamisen periaatteita voidaan hyödyntää budjetoinnin ja ennustamisen toimintamallien kehittämisessä sekä kehittää suunnittelutieteellisellä tutkimusmenetelmällä artefakti tehostamaan budjetoinnin ja ennustamisen toteuttamista.
Keywords: budjetointi; ennusteet; toimintamallit; taloussuunnittelu; fi=Tietojärjestelmätiede|en=Information Systems|; fi=Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma|en=Master’s Programme in Information Systems|