Rekrytoinnin ulkoistamisella kilpailuetua? - Keskinen, Tuukka (My University, 2019)
Tutkielman tavoitteena oli selvittää, millainen on onnistunut rekrytoinnin ulkoistaminen. Tätä tutkittiin edelleen kolmen alaongelman avulla: Miksi ulkoistaa rekrytointi ja mitkä ovat organisaatioiden argumentit tämän puolesta? Mistä muodostuu onnistunut rekrytoinnin ulkoistaminen? Miten rekrytoinnin ulkoistamisen onnistumiseen voidaan vaikuttaa?
Keywords: Rekrytointi; Ulkoistaminen; Kumppanuus; Henkilöstöjohtaminen; fi=Johtaminen ja organisaatiot|en=Management and Organization|; fi=Henkilöstöjohtamisen maisteriohjelma|en=Master's Programme in Human Resource Managment|