Avoimen tieteen viikko Liègen yliopistossa : mitä opittiin? - Harjuniemi, Marja-Leena; Marjamaa, Minna; Rintamäki, Katri (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2017)
Belgialainen Liègen (ULg) yliopistokirjasto järjesti jo kolmannen kerran Open access -aiheisen Erasmus-viikon korkeakouluhenkilöstölle. Ohjelma oli rakennettu niin Liègen yliopiston kirjaston asiantuntijoiden kuin osallistujien esityksistä. Esitysten aiheina oli mm. avoin julkiseminen, tekijänoikeudet, aineistonhallinta, avoimen tieteen työkalut ja palvelut. Mitä viikosta jäi käteen suomalaisille osallistujille?
Keywords: tieteelliset kirjastot; yliopistokirjastot; kansainvälinen yhteistyö; open access