Sosiaalinen media on tutkijalle aarrearkku täynnä eettisiä haasteita - Harju, Auli; Laine, Katja; Satama, Manna; Falin, Petra (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2026)
Sosiaalinen media tarjoaa tutkimukseen arvokasta aineistoa, mutta sen hyödyntämiseen liittyy eettisiä ja oikeudellisia kysymyksiä. Vasta julkaistu ohje Näkökulmia sosiaalisen median eettiseen ja vastuulliseen tutkimukseen tarjoaa niihin apua.
Keywords: sosiaalinen media; tutkimusetiikka; tietosuoja; fi=Tritonia|en=Tritonia|