Kryptovaluuttojen verotuksen suunta : Kansainvälisesti vertaileva tutkimus eräistä Euroopan maista henkilöverotuksen osalta - Honka, Kalle Valtteri (My University, 2022)
Tutkimustyössä käsitellään kryptovaluuttojen henkilöverotuksen tilaa Suomessa ja eräissä muissa Euroopan maissa. Tutkimuksen tarkoituksena on kryptovaluuttojen markkinakehityksen ja kansainvälisen vertailun avulla tarkastella mahdollisia kehityskohteita Suomen kryptovaluuttojen henkilöverotusta koskien.

This thesis deals with the state of personal taxation of cryptocurrencies in Finland and some other European countries. The purpose of the study is to examine possible development targets regarding the personal taxation of Finnish, with the help of market development of cryptocurrencies and international comparison.
Keywords: verotus; virtuaalivaluutta; maksuvälineet; lohkoketjut; tulovero; fi=Talousoikeus|en=Business Law|; fi=Talousoikeuden maisteriohjelma|en=Master's Programme in Business Law|