Kolmen korkeakoulun opinnäytetyöpajat – Case: Tritonia - Troberg, Heidi (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2024)
Opinnäytetyöpajat ovat olleet osa Tritonian tukipalveluita Vaasan yliopiston toiminnassa viisi vuotta. Pian työpajat ovat osa jokaisen Tritonian kehysorganisaation palveluita.
Keywords: Library work; thesis; guidance; opinnäytteet