Miten kääntää työyhteisön konfliktit oppimiskokemukseksi työyhteisösovittelulla? - Kantola, Jenni (Kansanvalistusseura, 2019)
Vaikka puuttuminen työpaikan konflikteihin on todettu välttämättömäksi työntekijöiden hyvinvoinnille, konfliktien ratkaisumenetelmiä tunnetaan huonosti. Suosiotaan kasvattaneen työyhteisösovittelun uskotaan prosessina kehittävän koko organisaation vuorovaikutustaitoja.