Vastuullisuusviestinnän koettu aitous tekstiiliteollisuuden kontekstissa - Leinonen, Miikka Joonatan (My University, 2023)
Tässä tutkimuksessa perehdytään tekijöihin, jotka vaikuttavat vastuullisuusviestinnän koettuun aitouteen tekstiiliteollisuuden kontekstissa. Teoriakappaleissa tarkastellaan vastuullisuutta sekä vastuullisuusviestintää erillisinä kokonaisuuksinaan, jonka jälkeen tarkastelu viedään tekstiilite-ollisuuden viitekehykseen. Tutkimusta varten haastateltiin myös muodin ja tekstiiliteollisuuden parissa työskenteleviä asiantuntijoita, joilta tiedusteltiin vastuullisuusviestinnän koettuun aitou-teen vaikuttavia tekijöitä. Haastattelut järjestettiin teemahaastatteluina, ja aineistoon sovellet-tiin sisällönanalyysiä. Tuloksissa vastuullisuusviestinnän koettuun aitouteen vaikuttavia tekijöitä käsitellään liikkeenjohdon näkökulmasta.
Keywords: vastuullisuus; yritysvastuu; viestintä; tekstiiliteollisuus; fi=Markkinointi|en=Marketing|; fi=Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelma|en=Master's Programme in Marketing Management|