Governance IV : Hallintaa ja yhteistyötä - (:unkn) unknown (Vaasan yliopisto, 2019)
Hallintotieteiden valintakoeteos 2019: Vaasan yliopisto ja Tampereen yliopisto Kirsi Lehto & Ilari Karppi: Hallintotieteet Vaasan ja Tampereen yliopistoissa Esa Hyyryläinen, Kirsi Lehto & Elias Pekkola: Millaisen hallinto- ja johtamisajattelun tulevat julkisjohtajat perivät aikaisemmilta sukupolvilta? Ilpo Luoto, Niina Mäntylä, Laura Perttola & Kristian Siikavirta: Julkisen hallintotoiminnan oikeudelliset erityispiirteet Jukka Viljanen & Heta Heiskanen: Suomalaisen ihmisoikeusarkkitehtuurin ja ihmisoikeuskulttuurin nykytila ja tulevaisuus Jarmo Vakkuri, Lasse Oulasvirta, Jan-Erik Johanson, Pentti Meklin, Lotta-Maria Sinervo, Tuija Rajala & Jaakko Rönkkö: Talouden hallinta ja johtaminen julkisessa toiminnassa Markku Sotarauta: Aluekehittämisajattelun muutos ja peruskäsitteet Ilkka Luoto & Seija Virkkala: Paikkaperustaisen aluekehittämisen neljä kulmakiveä Jouni Häkli, Yrjö Haila, Tanja Helle, Ari Jokinen, Pekka Jokinen, Markus Laine, Helena Leino & Nina Tynkkynen: Ympäristöpolitiikka ja aluetiede – oivaltavaa ongelmanratkaisua Juha Lindell, Seija Ollila & Pirkko Vartiainen: Kompleksisuuden johtaminen
Governance IV : Hallintaa ja yhteistyötä : Hallintotieteiden valintakoeteos 2019 Vaasan yliopisto ja Tampereen yliopisto
Keywords: hallintotieteet; julkinen hallinto; taloushallinto; ihmisoikeudet; aluekehitys; ympäristöpolitiikka; fi=Julkisjohtaminen|en=Public Management|