Käsikirjoituksen matka julkaistuksi artikkeliksi: Politiikka-lehden koulutustilaisuuden opit - Perälä, Annu (Valtiotieteellinen yhdistys, 2022)
Katsausteksti Politiikka-lehden järjestämän koulutustilaisuuden Käsikirjoituksen matka julkaistuksi artikkeliksi – Millaista on julkaiseminen Politiikka-lehdessä? (11.10.2022) keskeisimmistä opeista ja oivalluksista.
Keywords: tieteellinen julkaiseminen; vertaisarviointi; tieteellinen kirjoittaminen