On aika puhua hallinnon vastuullisuudesta - (:unkn) unknown (Tieteellisten seurain valtuuskunta, 2019)
Julkisen talouden rahoituskriisi, robotisaatio, ilmastonmuutos, veroparatiisit ja yleinen epävarmuuden kasvu ovat esimerkkejä, joiden ratkaiseminen edellyttää vastuullista julkishallintoa. Aivan kuin julkishallinnon vastuukysymykset eivät olisi jo tarpeeksi laajoja: julkinen sektori on alituisesti alttiina kritiikille, sillä se on poliittinen ja ideologinen kestopuheenaihe.
Keywords: vastuullisuus; yhteiskunta; hierarkia; julkinen hallinto; fi=Julkisjohtaminen|en=Public Management|