Kohti tulevaisuuden tietoa: STKS:n 95. toimintavuosi - Lehto, Anne (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2025)
Vuonna 2024 STKS juhli kunnioitettavaa 95 vuoden taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi järjestettiin seminaari, jossa kuultiin kotimaisia ja kansainvälisiä puheenvuoroja, ja muistettiin keväällä menehtynyttä seuran pitkäaikaista puheenjohtajaa Tuula Ruhasta. Vuosi 2024 oli aktiivinen koulutusvuosi ja seura jatkoi vastuullista toimintaansa ja vaikuttamistyötään.
Keywords: Tieteelliset kirjastot; verkostot; yhdistykset; osaamisen kehittäminen; Tritonia; Tritonia