Opinnäytetyön ohjaajan ja datakouluttajan tietosuojapaketti - Hynnä, Nina; Mure, Laura; Kanerva, Päivi; Laine, Katja; Satama, Manna; Päällysaho, Seliina; Hyrkäs, Elina; Marjamaa, Minna (AMKIT-konsortio, 2024)
Usean korkeakoulun yhteistyössä tekemä Opinnäytetyön ohjaajan ja datakouluttajan tietosuojapaketti on nyt valmis. Paketti pitää sisällään keskeisimmät opinnäytetyön tietosuojakäytänteet, niihin liittyvän ohjeistuksen sekä aikajanan, missä vaiheessa opinnäytetyötä tietosuojaan liittyvät toimenpiteet tulevat vastaan. Lisäksi mukana on korkeakouluista kerättyjä usein kysyttyjä kysymyksiä. Tutustu ja ota käyttöön!
Keywords: opinnäytetyö; aineistonhallinta; tietosuoja; opinnäytteet