Digitaalinen kuilu ja tietoinen valinta - Naarmala, Jyri; Mäkinen, Olli (Jyväskylän yliopisto, 2021)
Artikkelin aiheena on tietoyhteiskuntaan osallistuminen, ulkopuolelle jääminen, sekä tietoinen valinta. Tarkastelussa lähdetään liikkeelle digitaalisen kuilun käsitteestä, sen kehittymisestä ja lähikäsitteistä. Internetin merkityksen ja digitalisaation vaikutuksien kautta edetään digitaalisiin syrjäytyjiin ja syrjäytettyihin. Lisäksi tarkastellaan sähköistä hallintoa ja kommunikaation merkitystä. Lopuksi pohditaan osallistumisen merkitystä, edellytyksiä, sekä tähän liittyviä yhteiskunnallisia vaikutuksia.
Keywords: fi=Tuotantotalous|en=Industrial Management|