Sisäpiirikauppojen vaikutus osakkeen hintaan - Myllymäki, Aleksi (My University, 2025)
Kanditutkielmassa tutkitaan sisäpiirikauppojen vaikutusta osakkeen hintaan. Käydään läpi aiheeseen liittyviä teorioita ja aikaisempia tutkimuksia asiaan liittyen.
Keywords: arvopaperimarkkinat; sijoittajat; sisäpiirikaupat; pörssit; osakkeet; sääntely; sijoitukset (talous); sijoitustoiminta; fi=Laskentatoimi ja rahoitus|en=Accounting and Finance|; fi=Kauppatieteiden kandidaattiohjelma|en=Bachelor Programme in Business Studies|; Rahoitus