Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • OSUVA
  • Vaasan yliopiston julkaisut
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • OSUVA
  • Vaasan yliopiston julkaisut
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Fysiologiaa vai henkimaailman asioita? : kuluttajan arvojen aktivoinnin, tuoteinformaation, ruokamotivaation ja kognition tarpeen rooli ruoan aistinvaraisessa kokemisessa, ruokatuotevalinnoissa ja -mielikuvissa

Paasovaara, Rami; Pohjanheimo, Terhi; Luomala, Harri; Sandell, Mari (2007)

 

Aineistoon ei liity tiedostoja.


Paasovaara, Rami
Pohjanheimo, Terhi
Luomala, Harri
Sandell, Mari
Vaasan yliopisto
2007
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2018062026203

Kuvaus

vertaisarvioitu
Kokoelmat
  • Vaasan yliopiston julkaisut [633]
https://osuva.uwasa.fi
Ota yhteyttä | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

TekijäNimekeAsiasanaYksikkö / TiedekuntaOppiaineJulkaisuaikaKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
https://osuva.uwasa.fi
Ota yhteyttä | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste