"ruoan kuluttaminen" - Selaus asiasanan mukaanPro gradu -tutkielmat ja diplomityöt
Aineistot 1-3 / 3
-
Emotionaalinen syöminen eri kulttuureissa, Tarkastelussa Suomi, Ranska ja Pakistan
(2006)
Pro gradu - tutkielmaTunteiden kokeminen ja ihmisen tarve säädellä omia tunnetilojaan ovat universaaleja ilmiöitä. Kulttuurierot saattavat kuitenkin vaikuttaa tapaan, jolla yksilöt säätelevät omia tunnetilojaan. Tämän tutkimuksen tarkoituksena ... -
Makeisten kokeminen terveys- ja nautinto-orientoituneiden kuluttajien keskuudessa: Nuoret naiset halun, syyllisyyden ja kontrollin ristiaallokossa.
(2010)
Pro gradu - tutkielmaTämän tutkielman tarkoituksena on tuottaa ymmärrystä siitä, miten eri tavoin motivoituneet kuluttajat kokevat makeisten valitsemisen, ostamisen ja syömisen. Ensimmäisenä tavoitteena on kuvata ja analysoida kuluttajan ruokaan ... -
Suomen päivittäistavarakauppojen strategia ja asiakasarvon luominen muuttuvassa kulutusympäristössä
(2018)
Pro gradu - tutkielmaSuomessa päivittäistavarakaupan alalla on vallinnut pitkään voimakas hintakilpailu ja ruoan edullisuus on ollut kilpailuvaltti. Lidlin laajentuminen Suomessa ja S-ryhmän aloittama halpuutuskampanja ovat pitäneet hintakilpailua ...